directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 23 d'abril de 2024 14:40 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Barcelonès doble fletxa Diumenge, 22 de novembre de 2015 21:32 h

'Ocho apellidos catalanes', millor estrena espanyola de l'any

La seqüela aconsegueix 680.000 espectadors en només dos dies

ACN Barcelona.-La comèdia 'Ocho apellidos catalanes' dirigida per Emilio Martínez-Lázaro, la segona part de l'exitosa 'Ocho apellidos vascos', ha batut rècords aquest cap de setmana. La seqüela, que va arribar divendres als cinemes, ha aconseguit en només dos dies convertir-se en la millor estrena espanyola de l'any. Entre divendres i dissabte l'han vista 680.000 espectadors i el divendres va aconseguir el 75% de la taquilla, segons dades que ha fet públiques a través del seu Twitter de la consultora de recaptació Rentrak. Per la seva banda, el director de màrqueting de Cinesa, Raúl Cabrera, ha assegurat, a través d'un comunicat, que "s'estima que aquest cap de setmana l'assistència arribarà a 1.200.000 espectadors". "Aquests resultats compleixen les expectatives del sector i posicionen el film com la millor estrena espanyola des de 'Lo impossible' el 2012", ha detallat Cabrera.

Amb la voluntat de celebrar l'arribada a la pantalla gran d'una de les pel·lícules més esperades de l'any, els Minyons de Santa Cristina han actuat aquest diumenge a la tarda a la plaça de davant del Cinesa Diagonal, on han aconseguit carregar i descarregar diversos pilars.La consultora Rentrak ha detallat a Twitter que la cinta ja està en el top mundial de pel·lícules més taquilleres.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.