directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 14:47 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dimecres, 11 de gener de 2017 20:29 h

Carme Forcadell no assistirà a la Conferència de Presidents de Parlaments Autonòmics

La presidenta agraeix la invitació del seu homòleg valencià, amb qui s’han emplaçat per fer una trobada més endavant

ACN Barcelona.-Carme Forcadell, presidenta del Parlament de Catalunya, no assistirà a la Conferència de Presidents de Parlaments Autonòmics que té lloc aquest divendres a València, segons han explicat fonts del seu entorn. Les mateixes fonts han explicat que el Parlament de Catalunya intenta participar sempre de les xarxes de contactes de parlaments però han argumentat que aquesta legislatura no ho permet perquè és “curta i intensa”. En el cas de la reunió de divendres, arriba en plena negociació de pressupostos de la Generalitat i d’altres assumptes que “requereixen més feina interna”. Més enllà d’això, però, s’expressa la voluntat de participar en futures trobades. També s’ha indicat que Forcadell va agrair la invitació al seu homòleg valencià, Enric Morera, així com que hi ha estat en contacte durant les festes i que s’han emplaçat a fer una trobada més endavant.

Forcadell és el segon alt càrrec de l’administració catalana que anuncia que no assistirà a una trobada amb els representants homòlegs de les altres comunitats autònomes. El primer va ser el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, que no assistirà a la Conferència de Presidents prevista per al 17 de gener al Senat.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.