directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 24 d'abril de 2024 10:00 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dimarts, 2 de maig de 2017 16:44 h

Maíllo i Albiol demanen a Puigdemont que assumeixi "el fracàs del procés" a nivell internacional

El president del PPC pronostica que Junqueras tornarà "amb les mans buides" del seu viatge als Estats Units

ACN Barcelona.-El coordinador general del PP, Fernando Martínez-Maíllo, i el president del PPC, Xavier García Albiol, han demanat al president de la Generalitat, Carles Puigdemont, que assumeixi "el fracàs" del procés a nivell internacional i que deixi de donar les culpes a les traves del govern espanyol, com en el cas de l'anul·lació del viatge al Marroc. "És el típic de l'independentisme, culpar als demés", ha assenyalat Martínez-Maíllo. "El que ha de fer Puigdemont és admetre quan abans millor el fracàs del procés. No ha rebut el suport de quasi ningú i millor ni mencionar el suport d'alguns com Maduro", ha ironitzat el coordinador general del PP, que ha titllat el president de Veneçuela com "l'exemple de tot allò antidemocràtic del món". Per la seva banda, Albiol ha volgut carregar també contra el viatge del vicepresident i conseller d'Economia, Oriol Junqueras, als Estats Units i ha pronosticat que tornarà "amb les mans buides".

"Hores d'ara la Generalitat d'ara no té crèdit polític ni econòmic", ha afirmat el president del PPC, que ha tornat a recordar que és 'gràcies' al govern d'Espanya que la Generalitat "no ha entrat en bancarrota" els darrers anys. "I els proveïdors han pogut cobrar gràcies al FLA de l'Estat. Això el Govern ho hauria de reconèixer", ha conclòs Albiol, que ha lamentat que el viatge de Junqueras només serveixi per "vendre el procés". "Quan les institucions s'utilitzen d'aquesta manera és del tot inadmissible", ha finalitzat el president del PPC.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.