directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 21:04 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dissabte, 12 d'agost de 2017 22:40 h

Mor una turista espanyola en un accident d'autocar a Namíbia

A l'autobús hi viatjaven 21 espanyols, diversos han resultat ferits

ACN Barcelona.-Una turista espanyola de 31 anys ha mort aquest dissabte a Namíbia després que l'autobús en què viatjava ha tingut un accident, segons ha avançat TV3 i han confirmat fonts del ministeri d'Exteriors. L'autocar, en el qual viatjaven 21 espanyols, ha intentat esquivar una 'pick up', en la qual viatjaven quatre persones de nacionalitat francesa, i ha acabat bolcant. Segons el ministeri en el sinistre han resultat ferides vàries persones, que han estat evacuades a diversos hospitals per rebre atenció mèdica. L'accident ha passat a uns 90 quilòmetres a l'est de Grootfontein, a les 11.40 hora local. La víctima mortal formava part d'un grup de persones que feien un viatge organitzat per una agència amb seu a Barcelona.

L'autobús portava 24 persones, 21 d'elles eren turistes espanyols, inclosa la dona morta.L'ambaixada espanyola a Zimbàbue s'està posant en contacte amb els familiars dels turistes que han patit l'accident, amb les autoritats del país i amb l'agència de viatges que havia organitzat el viatge.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.