directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 16 d'abril de 2024 08:35 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dijous, 5 d'octubre de 2017 17:11 h

L'Audiència de Madrid ordena reobrir la investigació a Rato per blanqueig de capitals

Considera que l'expresident de Bankia i exvicepresident espanyol "ha tingut societats domiciliades al estranger amb l'objectiu de defraudar Hisenda"

ACN Madrid.-L'Audiència Provincial de Madrid ha ordenat reobrir la investigació per blanqueig de capitals a l'expresident de Bankia i exvicepresident del govern espanyol Rodrigo Rato en considerar que "ha tingut societats domiciliades al estranger amb l'objectiu de defraudar la Hisenda Pública". En l'acta, la Secció 23 de l'Audiència Madrid ha estimat parcialment el recurs d'apel·lació interposat per la Fiscalia i l'Advocacia de l'Estat contra l'arxiu dictat pel Jutjat d'Instrucció número 31 de Madrid de la peça separada del 'cas Rato', que es va obrir després de l'informe de la UCO de la Guàrdia Civil.

Segons l'Audiència, existeixen indicis suficients que Rato “ha tingut societats domiciliades a l'estranger utilitzant com a testaferros societats domiciliades, sense activitat social coneguda, amb l'objectiu últim de defraudar a la Hisenda Pública mitjançant l'enviament a aquestes societats de diners que es mantenien ocults al fisc". Aquestes societats són Vivaway i Kradonara. Els magistrats consideren que aquesta conducta "pot ser constitutiva de blanqueig de capitals i ha de ser investigada", i en conseqüència insten el jutge instructor a practicar les diligències d'investigació que estimi pertinents per esclarir aquest delicte.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.