directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 18 d'abril de 2024 23:18 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Divendres, 6 d'octubre de 2017 11:14 h

Editen en un disc la gravació inèdita d'un concert de la gira 'Una nit al teatre' de Sau

La troballa va ser fruit de la casualitat i sortirà a la venda el pròxim 4 de novembre

ACN Barcelona.-Sau traurà a la venda el pròxim 4 de novembre un doble disc amb la gravació inèdita d'un dels concerts de la gira 'Una nit al teatre' de l'any 1995 i que es va localitzar fruit de la casualitat. Després de l'escolta, es va comprovar que la qualitat de la gravació, guardada i oblidada al mateix temps, era excel·lent. El concert va tenir lloc lluny de pavellons i places i va buscar la proximitat del teatre, amb un format més acústic. El repertori va deixar de banda molts dels seus grans 'hits' per donar cabuda a cançons que feia temps que no interpretaven en directe i algunes rareses. L'edició del CD, a més, coincidirà amb els 30 anys del primer concert del grup el proper 31 d'octubre a Les Tallades de Vilanova.

El que va acabar en una gira havien de ser només dos únics concerts, però l'èxit va superar totes les expectatives, i es va acabar allargant tres setmanes amb recitals de de dijous a diumenge amb les entrades esgotades. Posteriorment, l'espectacle va girar amb èxit per diversos teatres de Catalunya durant l'hivern.El concert, amb una escenografia teatral, representava un escenari sense muntar. L’espectacle començava completament desendollat, per mica en mica, passar d’un concert acústic a un concert elèctric, a mesura que anaven apareixent bateries, guitarres i teclats a l’escenari. L’espectacle també donava jugava amb llums i ombres, diàlegs amb humor presentant les cançons, i d’altres moments insòlits, com quan el Gerry Duffy demanava cantar una cançó, i el Pep i el Carles passaven a tocar les percussions i la bateria.Pep Sala i Joan Antonell han fet les mescles del disc durant els mesos de gener i febrer d’enguany, totalment conscients de que estaven mesclant un document històric. Han escollit les millors interpretacions dels dos dies que hi ha gravats, i els han mesclat sense regravacions i reparacions habituals en els discs en directe, amb la intenció de mantenir la fidelitat del concert, tal com va ser aquell 1995. S'hi podran trobar temes com 'Pertànyer a algun lloc', 'Sense estil', 'Poemes i promeses', i 17 temes més, plens de curiositats, i interpretats des de un punt de vista ben diferent, al que estem acostumats escoltar-los en el discs originals.La edició del CD, coincideix amb la commemoració dels 30 anys del grup SAU; El proper 31 d’octubre, es compleixen 30 anys del primer concert oficial de SAU, a Les Tallades de Vilanova de Sau.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.