directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 09:35 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Divendres, 6 d'octubre de 2017 11:24 h

'The Endless' endinsa el Festival de Sitges en el món de les sectes

Justin Benson i Aaron Moorhead presenten la seva nova pel·lícula a la secció Oficial Fantàstic

ACN Sitges.-Els directors Justin Benson i Aaron Moorhead han introduït el Sitges – Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya, que celebra enguany 50 anys, en el món de les sectes amb la seva pel·lícula 'The Endless'. La pel·lícula competeix a la secció Oficial Fantàstic del certamen i, com ha explicat Moorhead en roda de premsa, tracta sobre "la relació entre germans, sobre sectes i les coses sobrenaturals". La pel·lícula té relació amb 'Resolution', dels dos directors, tot i que no n'és una continuació, ni una seqüela. 'The Endless',que interpreten els mateixos dos directors en els papers protagonistes, es podrà veure aquesta tarda a l'Auditori Melià Sitges.

Anys enrere, els germans Justin i Aaron van aconseguir escapar-se de la secta on s’havien criat. Ara, malviuen en un apartament de Los Angeles, fins que un dia reben una cinta de vídeo d’aquella secta, i a Aaron li entra el dubte de si haurien de tornar al campament del qual van fugir.Justin Benson ha dit per fer la pel·lícula s'han documentat amb fons populars com sèries. Aaron Moorhead ha afegit que van estar en contacte amb persones que havien estat en sectes en realitat perquè la seva intenció era donar la idea de presentar una secta en la qual el públic hi volgués viure. "L'objectiu era canviar la idea del què és una secta".Ha indicat que els seus films tenen una temàtica i, en aquest cas, tracta sobre "la relació entre germans, sobre sectes i les coses sobrenaturals", però no creu que dins de 'The Endless' hi hagi dues pel·lícules diferents. "No és una pel·lícula sobre sectes, però és interessant veure com s'etiqueta el film, per algú pot ser un film sobre sectes, però hi ha més, a part d'això". Preguntat per la mescla de gèneres a la pel·lícula, Aaron Moorhead ha destacat que els interessa més veure el producte final: "El film pot començar amb un gènere i acabar essent una altra cosa". "No volem mesclar gèneres, però és una cosa instintiva que surt durant el procés", ha afegit. Els dos directors apareixen al film com a actors. Moorhead ha explicat que van tenir molta por a l'inici perquè les seves pel·lícules "el tema principal són les relacions entre els personatges i si no surt bé, el film decau". Ha insistit que tenien un cert nerviosisme al rodatge, però ho van compensar amb moltes hores d'assaig abans de posar-se davant la càmera i abans d'arribar al set de rodatge s'ho tenien tot molt estudiat. "El dirigit i actuar és una cosa molt orgànica i es converteix en un mateix treball", ha afegit. Benson i MoorheadConeguts del Festival de Sitges per la pel·lícula 'Spring', Justin Benson va dirigir el curt 'A.M.' i Aaron Moorhead va debutar amb 'A Glaring Emission'. Junts van signar 'Resolution', el curt 'Wrecked' i un segment de 'V\/H\/S: Viral'.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.