directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 06:18 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Divendres, 6 d'octubre de 2017 11:35 h

Trapero declara durant gairebé una hora a l'Audiència Nacional

El major dels Mossos rep aplaudiments a la sortida de polítics catalans i bascos, mentre que uns ciutadans l'escridassen quan pujava al cotxe

ACN Madrid.-El major dels Mossos d'Esquadra, Josep Lluís Trapero, ha declarat durant gairebé una hora davant la magistrada Carmen Lamela i el fiscal Miguel Ángel Carballo. Abans, ho ha fet per videoconferència la intendent Teresa Laplana, que no s'ha desplaçat a Madrid per motius de salut. Després serà el torn del president d'Òmnium, Jordi Cuixart, i l'últim en donar la seva versió serà el president de l'ANC, Jordi Sànchez. A la sortida, Trapero ha rebut els aplaudiments d'un grup de diputats i senadors catalans i bascos, que des de primera hora s'han concentrat per seguir les declaracions i mostrar suport als investigats per sedició. Entre les formacions, hi ha ERC, PDeCAT, En Comú Podem, CUP, PNV i Bildu. Quan ja estava al carrer Gènova a punt de pujar al cotxe, uns ciutadans l'han escridassat i l'han acusat de "traïdor".



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.