directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 08:30 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Divendres, 6 d'octubre de 2017 11:38 h

El terror de la nina Annabelle torna al Festival de Sitges

De l'univers d''Expediente Warren', 'Annabelle Creation' aixeca aplaudiments entre el públic del certamen

ACN Sitges.-Fa tres anys es va estrenar al Festival de cinema de Sitges, 'Annabelle' dirigida per John R. Leonetti, que va generar més xiulets que aplaudiments en el primer passi de la cinta al matí a l'Auditori del certamen. Diferent ha estat la rebuda de la preqüela de la pel·lícula, 'Annabelle Creation' dirigida per David F. Sandberg, que ha aixecat aplaudiments per part dels assistents al mateix primer passi i cap xiulet. El film, que narra l'origen de la nina Annabelle, veu de l'ambientació de l'univers de 'Expediente Warren', de James Wan, qui en aquesta ocasió n'és el productor. La pel·lícula es podrà tornar a veure aquest nit al certamen i s'estrenarà el pròxim 12 d'octubre als cinemes del país.

Un fabricant de nines i la seva dona acullen a casa seva una monja i sis nenes procedents d'un orfenat destruït. Poc després, els seus hostes es converteixen en l’objectiu d’una creació del fabricant posseïda pel mal. Amb aquesta esfereïdora preqüela, es dona a conèixer l'origen de la nina Annabelle.El director David F. Sandberg es va formar realitzant peces audiovisuals per a diversos clients i curtmetratges que obtenien un gran èxit viral com ha indicat el Festival. La seva opera prima, 'Nunca apagues la luz', sorgia d'un d’aquests curts.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.