directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 06:50 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Barcelonès doble fletxa Divendres, 6 d'octubre de 2017 13:34 h

Un jutjat de Barcelona investiga la policia espanyola per l'actuació en 26 col·legis electorals i 130 lesionats

El jutge demana al cos policial el número d'identificació de tots els agents implicats, les instruccions que va donar la Delegació del govern i gravacions als mitjans de comunicació

ACN Barcelona.-El Jutjat d'Instrucció número 7 de Barcelona ha acordat investigar l'actuació de la policia espanyola en 26 col·legis electorals de la ciutat el passat diumenge, que hauria acabat amb almenys 130 ferits i danys en un dels centres. El magistrat rebutja la petició de la fiscalia d'investigar només l'actuació en un centre i l'amplia a tots els centres on hi va haver actuacions policials polèmiques. En un dels centres, a més, hi ha una denúncia per danys materials. La interlocutòria ordena a la policia que li faciliti el número d'identificació dels agents que van intervenir, les instruccions que va donar la Delegació del govern espanyol a Catalunya i imatges gravades pels mitjans de comunicació en aquests centres.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.