directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 18 d'abril de 2024 15:35 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Divendres, 6 d'octubre de 2017 14:26 h

Cs i PP permeten Ros tombar la moció en què la resta de l'oposició demanava que dimitís pel seu paper l'1-O

PSC, Ciutadans i els populars s'alien per evitar que la Paeria condemni la violència dels cossos policials espanyols durant el Referèndum

ACN Lleida.-El Ple de la Paeria celebrat aquest divendres ha tombat la moció presentada per PDeCAT, ERC, Crida-CUP i Comú de Lleida en què demanaven la dimissió de l'alcalde Àngel Ros per la seva "actitud" i les seves primeres declaracions públiques en què "justificava l'ús de la violència de l'Estat a la ciutat de Lleida" durant l'1-O. La moció, d'onze punts, ha rebut els vots en contra de l'equip de govern del PSC, juntament amb Cs i PP. Un dels punts demanava una "condemna amb rotunditat de la violència practicada per part del govern espanyol i dels seus cossos i comandaments policials, que va causar 111 ferits a la regió sanitària de Lleida". També s'ha rebutjat, així, que la Paeria emprengui accions judicials contra els membres i comandaments de les policies espanyoles que van prendre part en els "actes violents" del Referèndum i que es declarin persones non grates alguns representants polítics del govern espanyol com ara la subdelegada a Lleida, Inma Manso. El ple ha comptat amb una nombrosa presència de ciutadans que irrompien contínuament les intervencions amb crítiques o aplaudiments fruit de les intervencions de tots els partits.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.