directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 08:07 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Divendres, 6 d'octubre de 2017 14:29 h

Prudència, indiferència i cancel·lacions de comptes entre els clients del Banc Sabadell

Les reaccions el dia després que l'entitat decidís canviar de seu social són diverses entre els ciutadans que hi tenen els seus estalvis

ACN Barcelona.-Els clients del Banc Sabadell han reaccionat de forma molt diversa aquest divendres després que l'entitat decidís canviar de seu social dijous en una reunió d'urgència del seu consell d'administració. El trasllat a Alacant no ha agradat a alguns d'ells. "He vingut a cancel·lar el meu compte", explica a l'ACN en Miguel Ángel, a la sortida d'una oficina de l'entitat a la Ronda Sant Pere de Barcelona. "Em sento indignat", afegeix el ja exclient del Banc Sabadell. A la mateixa oficina de l'Eixample, la Margarita Cazorla, de moment, prefereix "esperar una mica" però assegura que si "d'aquí una temporada no tornen a Catalunya, seguríssim que retiro tot el que tinc". En canvi, d'altres clients no es plantegen aquesta possibilitat. "Mentre les condicions segueixin sent les mateixes, no tindré problemes en treballar amb ells", apunta l'Iván Torrecillas.

"Aquests dies he estat bastant amoïnada", confessa la Margarita a l'ACN, però explica que s'ha tranquil·litzat mirant les notícies aquest divendres al matí. "He vist que s'ha de tenir serenitat", afegeix, així que per ara "esperarem, amb paciència". Encara que lamenta la decisió del Banc Sabadell. "Porto més de 40 anys sent clienta, sempre he estat molt contenta", lamenta aquesta jubilada a la qual no li ha "agradat gens" el trasllat i espera que l'entitat rectifiqui. Si no, té clar que retirarà els seus diners i diu que li "encantaria" que la resta de clients també fessin el mateix.En Miguel Ángel no és tan prudent: es mostra indignat davant l'ACN. "He traspassat el meu compte a un altre banc", explica. L'exclient de l'entitat atribueix la decisió presa ahir pel Banc Sabadell a la voluntat de rebentar més "el tema", fent referència a la situació política. "És una qüestió de voler fer por als clients", coincideix en Jordi Millà, per refredar la "voluntat de tenir un estat propi", assegura. Però "a la llarga" creu que l'entitat "continuarà estant aquí" ja que "els catalans generem diners" i qualsevol banc "voldrà ser-hi".Per això, en Jordi diu no estar "gens preocupat" per una "qüestió administrativa". També es mostra prudent l'Iván que assegura que mantindrà el seu compte al Banc Sabadell. "Ja sabem que els diners tenen por", reflexiona. Però diu no tenir cap inquietud perquè Catalunya és "estable i tranquil·la". Des de fora les percepcions són diferents, diu l'Iván, es té més "por" però els ciutadans que viuen aquí "saben què hi passa" i per tant no pateixen tant amb el que està passant, conclou.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.