directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 13:55 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Divendres, 6 d'octubre de 2017 14:34 h

Banco Mediolanum trasllada el seu domicili social de Barcelona a València

La companyia afirma que el canvi no suposarà el trasllat dels centres operatius de l’entitat ni dels seus empleats

ACN Barcelona.-La junta d’accionistes de Banco Mediolanum ha decidit aquest divendres traslladar el seu domicili social de Barcelona a València. L’entitat afirma que la decisió respon a la voluntat de "garantir" els interessos dels seus clients, mantenir la "màxima normalitat" i assegurar un marc "estable" per al desenvolupament de la seva activitat, dins l’àmbit de supervisió del Banc Central Europeu (BCE). El canvi de domicili social no suposarà el trasllat dels centres operatius de l’entitat ni dels seus empleats, que es quedaran a Barcelona. Banco Mediolanum és una entitat propietat del grup italià bancari Mediolanum, que té com a missió l’assessorament financer i l’acompanyament a clients.

En aquest sentit, la companyia afirma que en línia amb la seva estratègia de creixement, la decisió operativa de l’entitat "segueix uns criteris estrictament econòmics i comercials" i que el canvi de domicili social no suposarà "cap canvi" en el servei i l’atenció als clients, "inclosos els residents a Catalunya". El conseller delegat de Banco Mediolanum, Vittorio Colussi, ha assegurat que formem part d’un grup bancari europeu amb "més de 1.300.000 clients al continent", amb un model de banca enfocat "exclusivament a particulars". Així, també destaca que tenen un rati de solvència del 21,9%, "molt per sobre de la mitjana del sector".



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.