directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 10:38 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Divendres, 6 d'octubre de 2017 22:38 h

Vila considera una "desproporció" el trasllat de seus socials d'empreses i defensa la "seguretat jurídica" de Catalunya

El conseller d'Empresa i Coneixement s'ha reunit aquest divendres al vespre amb sindicats i patronals per enviar un missatge de "tranquil·litat"

ACN Barcelona.-El conseller d'Empresa i Coneixement, Santi Vila, ha lamentat el degoteig d'empreses que han traslladat la seva seu social a altres punts de l'Estat els darrers dies i ha assegurat que no hi ha "cap motiu per preocupar-se per la seguretat jurídica de Catalunya ni en el curt, ni mig, ni llarg termini". En una atenció als mitjans aquest divendres al vespre després de reunir-se amb sindicats CCOO i UGT i les patronals PIMEC i CECOT a la seu de la conselleria, Vila ha volgut fer una crida a la "serenitat" i a la "tranquil·litat". A la trobada han assistit els secretaris generals d'UGT i CCOO a Catalunya, Camil Ros i Javier Pacheco, respectivament; el president de CECOT, Antoni Abad i el secretari general de PIMEC, Antoni Cañete.

Els assistents a la reunió han coincidit en l'anàlisi de la situació que ha expressat el conseller. "Tots estem preocupats", ha explicat Vila, però ha afegit que de la "preocupació a la presa de decisions transcendents encara hi ha un salt i afortunadament no estem en aquestes circumstàncies". Vila ha dit si tothom actua de forma "responsable" en poques setmanes es veurà que les decisions de les empreses que mouen la seva seu social "no eren justificades". En un comunicat posterior a la reunió, CCOO també ha remarcat que "no ens trobem en un escenari d'inseguretat jurídica a Catalunya" i que per tant les decisions de trasllat de seu social no tenen justificació. En aquest sentit, juntament amb la resta d'assistents a la trobada reclamen a les empreses que no prenguin "mesures irreversibles", mantinguin la "proporcionalitat" en la presa de decisions, i "se sumin a les iniciatives de diàleg i negociació que hi ha en marxa".



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.