directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 07:19 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Divendres, 13 d'octubre de 2017 12:42 h

Tall de trànsit al Vial de Bryant de Tarragona per la construcció d'un nou tram de la passarel·la

La circulació quedarà restringida fins al diumenge

ACN Tarragona.-El Vial de Bryant a Tarragona quedarà tallat al trànsit a partir de dilluns i fins diumenge per completar la unió del tram 5 de la passarel·la que ha d'unir el centre de la ciutat amb el mar. La primera fase d'aquest tram ja es va iniciar dimarts amb el subministrament, muntatge i assemblatge de peces i col·locació del tram que correspon a la 'Y' truncada de l'estructura metàl·lica sobre les vies del ferrocarril. El nou tram correspon a l'inici de la rampa des del costat ciutat-estació fins al tram central sobre les vies del tren, que ja està col·locat i que ja incorpora l'inici de la rampa 2 del costat ciutat-baixada del Toro. Aquest tram se suportarà en els neoprens ja disposats per als punts construïts en l'estrep 1 i s'unirà mitjançant soldadura al tram central de l'estructura metàl·lica ja col·locat.

El Vial de Bryant quedarà tallat entre la rotonda immediata a l'obra, situada abans de començar el vial, i la rotonda de Via Augusta, davant de l'hotel Imperial Tàrraco. L'accés al Bingo estarà restringit des de les 9 hores de dilluns fins a les 6 hores de diumenge. La passarel·la ha de connectar el centre de la ciutat, des del Balcó del Mediterrani, fins al passeig marítim, la platja de Miracle i la zona del port de Tarragona. Comptarà amb 300 metres de longitud i salvarà una altura de 17 metres. El recorregut per arribar fins a la mar s'escurçarà en uns vuit minuts.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.