directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 08:06 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Garraf doble fletxa Divendres, 13 d'octubre de 2017 12:52 h

Els productors proposen un nou model de finançament de 158 MEUR per ajudar al sector audiovisual

PROA ha criticat el poc interès per part del govern espanyol en la cultura i considera que el cinema ha estat castigat "constantment"

ACN Sitges.-El president dels Productors Audiovisuals Federats (PROA), Raimon Masllorens, ha presentat aquest divendres, en el marc del Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya, celebrat a Sitges (Garraf), un nou model de finançament amb l'objectiu d'ajudar al sector. Una primera aproximació contemplaria arribar fins els 158 MEUR en línies d'ajuts. Actualment, aquestes són d'uns 70 MEUR, aproximadament. Masllorens ha lamentat que aquestes subvencions encara podrien ser "molt més grans", sobretot, si es comparen amb altres països europeus com França, on hi ha una inversió de gairebé 800 MEUR per a aquest sector. En aquest sentit, el president de PROA ha lamentat que al govern espanyol "no li agradi la cultura" i creu que el cinema ha estat castigat "constantment". D'aquí, segons Masllorens, s'han reduït cada cop més els ajuts.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.