directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 09:26 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Barcelonès doble fletxa Divendres, 10 de novembre de 2017 20:30 h

El sindicat de funcionaris CSIF denuncia una regidora de la CUP per injúries a la policia

Maria Rovira hauria acusat la Guàrdia Urbana de Barcelona de ser "braç executor del racisme institucional"

ACN Barcelona.-La Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSIF) ha denunciat davant la Fiscalia la regidora de la CUP de l'Ajuntament de Barcelona Maria Rovira per un presumpte delicte d'injúries als cossos de la policia. El sindicat lamenta uns fets que, segons explica, van tenir lloc durant el ple extraordinari per atorgar medalles d'or al mèrit cívic a Guàrdia Urbana, Bombers de Barcelona, Mossos d'Esquadra, Servei d'Emergències Mèdiques i Centre d'Urgències per la gestió de l'atemptat jihadista del 17 d'agost. CSIF afirma que durant aquest ple Rovira va "acusar" les Forces de Seguretat de l'Estat d'exercir una funció "socialment repressiva i compromesa amb l'ordre vigent, un ordre vigent injust", els membres dels Mossos d'Esquadra d'ostentar "el monopoli de la violència" i la Guàrdia Urbana de ser el "braç executor del racisme institucional".

El sindicat CSIF considera aquestes manifestacions "absolutament vexatòries i clarament delictives", i és per això que les han denunciat davant la Fiscalia Superior de Catalunya.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.