directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 17:25 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Alt Camp doble fletxa Dimarts, 14 de novembre de 2017 17:22 h

Una dona morta i un home ferit crític en un xoc frontal entre un camió i una furgoneta a Valls

El sinistre, que ha tingut lloc cap a dos quarts de quatre de la tarda, ha obligat a tallar la C-37 en ambdós sentits de la marxa

ACN Valls.-Una dona que viatjava al seient del copilot d'una furgoneta ha mort aquest dimarts a la tarda en un accident de trànsit entre aquest vehicle i un camió, segons ha explicat el Servei Català de Trànsit (SCT). El conductor de la furgoneta ha resultat ferit crític, mentre que el del camió no ha sofert ferides. Els fets han tingut lloc al punt quilomètric 3,5 de la carretera C-37 en terme municipal de Valls, quan per causes que s'investiguen els dos vehicles han col·lidit de forma frontal. A causa del sinistre ha calgut tallar la via en ambdós sentits de la marxa. Els serveis d'emergència han rebut l'avís de l'incident a les 15.38 h.

Segons han explicat els Mossos d'Esquadra les dues persones afectades viatjaven en una furgoneta Renault Kangoo que, per causes que s'investiguen, ha envaït el carril contrari en un tram senyalitzat amb línia contínua. Les mateixes fonts han indicat que el conductor del camió ha intentat esquivar el vehicle que li venia de cara però no ho ha aconseguit. La furgoneta ha acabat impactant contra la part davantera dreta del camió.La víctima mortal, que viatjava com a passatgera davantera, és una dona veïna de Valls nascuda l'any 1943. El ferit crític és el conductor, un home també veí de Valls nascut l'any 1935, que ha estat traslladat a l'Hospital Joan XXIII pel Sistema d'Emergències Mèdiques (Sem).Arran de la incidència s'han activat vuit patrulles dels Mossos d'Esquadra, cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat i una ambulància i tres unitats del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.