directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 08:20 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Barcelonès doble fletxa Dilluns, 20 de novembre de 2017 19:52 h

Trias creu que la imatge d'un Estat "autoritari" i la manca de lideratge de Colau no han ajudat a aconseguir l'EMA

El líder del PDeCAT a l'Ajuntament lamenta que Barcelona hagi perdut la cursa per ser la seu de l'Agència tot i ser "la millor opció"

ACN Barcelona.-El president del Grup Demòcrata a l'Ajuntament de Barcelona, Xavier Trias, ha opinat aquest dilluns que "la imatge donada al món des de l'1-O de conflicte al carrer i d'Estat autoritari incapaç d'oferir solucions polítiques des del diàleg" no ha ajudat a aconseguir que la capital catalana guanyés la cursa per acollir la seu de l'Agència Europa del Medicament. En un comunicat, Trias també ha culpat l'alcaldessa, Ada Colau. Al seu parer, tant ella com l'Estat han demostrat manca de lideratge. "Ni el govern de l'Ajuntament ni el govern de l'Estat han exercit un paper clau de lideratge per aconseguir la votació favorable de la majoria dels països de la UE", ha conclòs l'exalcalde, que ha subratllat que Barcelona era la "millor opció" per acollir l'Agència des del punt de vista tècnic.

Per això, ha felicitat els responsables de la configuració de la candidatura, així com també la societat civil. Trias ha instat la ciutat a no desil·lusionar-se i buscar nous reptes d'àmbit internacional, tot haver perdut ara una "ocasió única".



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.