directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 07:58 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Barcelonès doble fletxa Dilluns, 20 de novembre de 2017 21:32 h

Arrimadas sobre la seu de l'EMA: "Barcelona era la millor opció i si no s'ha fet és per la inseguretat jurídica"

La líder de Ciutadans subratlla que Catalunya "no es pot permetre perdre una oportunitat més" i convida a "acabar" amb el procés el 21-D

ACN Barcelona.-Inés Arrimadas, candidata de Ciutadans a la presidència de la Generalitat en els comicis del 21 de desembre, ha qualificat de "molt mala notícia" que finalment Barcelona no hagi estat escollida seu de l'Agència Europea del Medicament (EMA). Arrimadas ha afirmat que la capital catalana era "la millor opció" i lamenta que "si no s'ha produït és evidentment també per la situació d'incertesa i d'inseguretat jurídica", en referència al procés independentista. Per això ha afirmat que aquesta ha estat una "oportunitat perduda" que "s'uneix a totes les que s'han perdut en els últims mesos i anys a Catalunya" i ha instat a "acabar" amb el procés el 21-D.

"Catalunya no es pot permetre perdre una oportunitat més", ha afirmat Arrimadas. "Que hi hagi empreses que fugin, que hi hagi agències que no vulguin venir, que hi hagi famílies trencades", ha desgranat. "Que hi hagi baixades d'inversions, baixades de turisme... el procés ha d'acabar i el 21-D en tenim l'oportunitat", ha considerat.I sobre la qüestió concreta del projecte de l'EMA, Arrimadas ha advertit que totes les administracions públiques "haurien de remar sempre en una mateixa direcció". I ha afegit que els "grans projectes necessiten estabilitat política i seguretat jurídica", dues circumstàncies que, al seu parer, "no s'han donat els darrers mesos a Catalunya".Per això ha instat a "seguir treballant perquè no es perdi cap oportunitat més", i ha apuntat que la solució "és el 21-D, perquè si segueixen governant els mateixos, seguiran fent el mateix". I ha reblat: "Catalunya no es pot permetre quatre anys més de procés".



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.