directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 23:04 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dimarts, 21 de novembre de 2017 14:16 h

Detingut per conduir begut, drogat i amb el carnet suspès per l'A-7 a Tarragona

L'home, de 53 anys, estava parlant pel mòbil quan els Mossos van voler aturar-lo i va fugir

ACN Tarragona.-Detingut un home a Tarragona que conduïa per l'autovia A-7 begut i drogat, i amb el carnet suspès judicialment. Una patrulla de trànsit de Mossos, en un dispositiu amb un vehicle no logotipat, va detectar el conductor, un veí de Salou de 53 anys de nacionalitat marroquina, que conduïa de forma temerària per l'autovia, parlant pel mòbil. Segons informen fonts dels Mossos d'Esquadra, en fer-li llums perquè sortís de la via i notificar-li la sanció, l'individu, en un primer moment semblava que seguís les indicacions, però després va fer una maniobra brusca, es va tornar a incorporar a la carretera i es va donar a la fuga. Els agents van perseguir el vehicle, conduït dea gran velocitat i amb maniobres que, segons la policia local, van arribar a posar en perill altres conductors de l'A-7, de l'A-27 i a la N-340 on finalment va poder ser detingut.

Els Mossos van perseguir el vehicle per aquestes tres vies, on el conductor no respectava les prioritats de pas dels cotxes. La fugida va finalitzar quan el conductor, després de tornar-se a reincorporar a l'A-27, va agafar la sortida cap a la N-340 i va haver d'aturar-se ja que hi havia diversos vehicles aturats al semàfor. Un cop aturat, els agents van comprovar que el conductor tenia un suspensió del permís de conduir de 28 mesos del Jutjat d'Instrucció número 2 de Tarragona. A més, en la prova d’alcoholèmia va donar positiu amb 0,53 mg\/l, doblant la taxa màxima permesa -de 0,25 mg\/l- i també va donar positiu en drogues per consum de cocaïna.L'home va quedar detingut per un delicte de conducció temerària, trencament de condemna i conducció sota l'efecte de l'alcohol i drogues, i aquest dimarts ha passat a disposició judicial.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.