David Andrés: "En Jordi Cruz és un paio molt tenaç que creu en els seus somnis i lluita per aconseguir-los"
L'ABaC estrena la tercera estrella Michelin "amb responsabilitat i ganes de seguir fent bé les coses"
ACN Barcelona.-L'equip de l'ABaC, que ahir va rebre la tercera estrella Michelin, ha tingut poc temps per celebrar l'èxit. Avui tocava servei i, com sempre, la concentració a la cuina era màxima. David Andrés, mà dreta de Jordi Cruz i cap de cuina, ha recordat que feia molts anys que perseguien aquest reconeixement que ha atribuït a la feina en equip i a la tenacitat de Jordi Cruz. "Estem molt contents per ell perquè a part de ser un geni a la cuina és un paio molt tenaç que creu en els seus i lluita per aconseguir-los", ha afegit. Andrés ha reconegut que la tercera estrella Michelin "és una responsabilitat immensa" perquè els posa a l'alçada dels millors, però també un al·licient per seguir treballant perquè els clients surtin el màxim de satisfets. En vista al futur, el cuiner ha assenyalat que l'equip de l'ABaC és molt jove i que no estalviarà esforços per seguir aprenent i creixent.