directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 23 d'abril de 2024 20:45 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Barcelonès doble fletxa Dijous, 23 de novembre de 2017 13:46 h

La Generalitat premia el Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa pel seu compromís amb el "turisme responsable"

També guardona Advanced Leisure Services (ALS) pel projecte 'Palau Moja. The Catalan Heritage House', en la categoria d'"innovació en accions promocionals i comercialització"

ACN Barcelona.-Els Guardons del Turisme de Catalunya 2017 han reconegut al Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, a la Facultat de Turisme de la Universitat de Girona, a Advanced Leisure Services (ALS) i a Naturalwalks. Amb aquests premis, la Generalitat reconeix cada any la feina d'aquest sector i la seva contribució perquè Catalunya sigui una destinació referent a escala internacional. L'espai natural de la Garrotxa ha estat guardonat en la categoria de 'Turisme responsable' per ser un dels cinc espais pioners a Europa en aconseguir la Carta Europea de Turisme Sostenible que atorga Federació Europarc. Una certificació que ostenta des del 2001. L'empresa especializada en comercializar espais turistícs Advanced Leisure Services (ALS) ha estat premiada en la categoria d'"innovació en accions promocionals i comercialització" pel projecte 'Palau Moja. The Catalan Heritage House'. I la Facultat de Turisme de la Universitat de Girona ha estat reconeguda pel projecte Erasmus Mundus "European Master in Tourism Managament-EMTM", en la categoria de 'Millor projecte de coneixement i recerca referit al sector turístic'.

Per la seva banda, l'empresa d'Arbúcies Naturalwalks ha estat premiada en la categoria de 'Millor experiència turística'. La companyia proposa una passejada pels paisatges de vinya més emblemàtics de Catalunya, acompanyats d'un especialista en gastrobotànica per descobrir herbes i flors aromàtiques, i un sommelier que mostra com detectar els matisos que produeix la combinació dels vins –principalment de producció ecològica- amb les flors silvestres. L'activitat transmet als visitants els valors de la natura i la importància de la seva conservació.Els Guardons del Turisme de Catalunya s'han lliurat durant el Fòrum Internacional de Turisme, organitzat per l'Agència Catalana de Turisme, que aquest dijous ha aplegat a Barcelona 400 professionals del sector turístic. La trobada s'ha celebrat al Centre de Convencions Internacional de Barcelona (CCIB), amb la participació dels responsables de la xarxa d'oficines de promoció turística de Catalunya d'arreu del món i de professionals internacionals que aportaran el seu coneixement sobre els diferents mercats emissors.El fòrum ha estat inaugurat pel director general de Turisme, Octavi Bono, que ha qualificat l'actual moment del sector turístic "d'excepcional i complex". Amb tot, Bono ha demanat que es confiï en la capacitat competitiva de Catalunya.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.