directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 09:28 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Barcelonès doble fletxa Dijous, 23 de novembre de 2017 20:52 h

Barcelona il·luminarà de groc una vintena de fonts en record dels consellers empresonats i als 'Jordis'

Colau encén les llums de Nadal a La Rambla amb una escenografia de coloms de la pau i cors que demostra que Barcelona "segueix bategant"

ACN Barcelona.-Barcelona il·luminarà de groc a partir de divendres una vintena de fonts, entre elles la Font Màgica de Montjuïc, en record dels consellers i els líders d'ANC i Òmnium Cultural que es troben en presó preventiva. D'aquesta forma es dona compliment a la proposició que es va aprovar la setmana passada en comissió amb els vots de BComú, el Grup Demòcrata i ERC. L'alcaldessa de la ciutat, Ada Colau, ha encès les llums de Nadal des de la Rambla amb una escenografia de coloms de la pau i de cors, que demostra, ha dit, que "el cor de Barcelona segueix bategant i no s'atura mai" malgrat l'atemptat del mes d'agost i la situació de "tensió política" de les darreres setmanes. Colau ha explicat que també han volgut tenir un record per als presos i les seves famílies, tot i que confia que puguin sortir abans de Nadal.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.