directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 20:31 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Vallès Occidental doble fletxa Divendres, 24 de novembre de 2017 17:37 h

Detingut per cometre diversos robatoris i atrinxerar-se en un pis amb un ganivet i usant un menor com a escut

Els assalts van tenir lloc a Sabadell i hi ha dos detinguts més relacionats amb els fets

ACN Sabadell.-Els Mossos d'Esquadra van detenir la nit del 18 de novembre a Sabadell un home de 26 anys i nacionalitat espanyola que després de cometre diversos robatoris violents va atrinxerar-se en un pis armat amb un ganivet i fent servir un menor com a escut. En relació amb aquests fets la policia també va arrestar un altre veí de la ciutat també de 26 anys i nacionalitat espanyola i una dona de 21 anys i nacionalitat peruana. Els tres detinguts van endur-se diverses begudes alcohòliques d'un supermercat i posteriorment van sostreure un telèfon mòbil a un menor que es trobava a prop. Els Mossos d'Esquadra i la Policia Municipal de Sabadell van detenir dos dels presumptes lladres i posteriorment van localitzar el tercer en un habitatge on s'havia tancat amb el menor com a hostatge. La ràpida actuació policial va permetre reduir l'individu. Van passar a disposició judicial el 20 de novembre i el jutge va decretar l'ingrés a presó dels dos homes i la llibertat amb càrrecs per a la dona.

Els fets van succeir a les set de la tarda del 18 de novembre quan el responsable d'una coneguda cadena de supermercats va informar que uns individus van marxar de l'establiment sense abonar unes begudes alcohòliques, amenaçant-lo i intimidant-lo. Posteriorment, els mateixos individus van sostreure violentament un telèfon mòbil a un menor que es trobava a prop. Efectius de Mossos d'Esquadra en col·laboració amb Policia Municipal de Sabadell van realitzar una recerca per la zona on van localitzar els presumptes autors. Els homes, en veure la presencia policial, van fugir corrents, però els agents van aconseguir detenir un d'ells.Per indicacions d'un testimoni, els Mossos van saber que una dona, que havia estat vista amb un dels presumptes lladres, havia amagat el telèfon mòbil sostret sota un vehicle estacionat. De fet, la sospitosa es trobava a escassos metres d'on s'havia trobat el telèfon amagat i també va ser detinguda.Seguidament un altre testimoni va informar que l'individu escapolit s'havia amagat en un pis proper on hi vivia. Els agents es van alertar quan van sentir els plors d'un nen petit que estava recolzat a la finestra del pis. El fugitiu, que es trobava amb el menor, es va negar a obrir la porta. Finalment els mossos van aconseguir accedir a l'interior del domicili i van localitzar l'home armat amb un ganivet de grans dimensions i amb un nen petit agafat. La ràpida intervenció dels agents de Mossos d'Esquadra en col·laboració amb agents de la Policia Municipal de Sabadell va permetre reduir i detenir l'home sense que el menor prengués mal.Els tres detinguts van passar a disposició judicial el dilluns dia 20 de novembre i el jutge va decretar l'ingrés a presó dels dos homes i la llibertat amb càrrecs per a la dona.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.