directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 10:33 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dissabte, 25 de novembre de 2017 11:04 h

La Generalitat paga les nòmines amb tresoreria pròpia per tercer mes consecutiu des de la intervenció de les finances

És el primer pagament de sous des de la destitució del Govern

ACN Barcelona.-La Generalitat va donar l'ordre als bancs aquest divendres de pagar les nòmines del novembre dels treballadors públics, tal com han confirmat fonts del Departament de Vicepresidència i Economia i Hisenda a l'ACN. Així, alguns cobraments ja s'han fet efectius i altres ho seran a partir de dilluns. Es tracta del primer pagament de nòmines des que l'executiu espanyol va destituir el Govern en aplicació de l'article 155. Per tercer mes consecutiu des que es van intervenir les finances, la Generalitat abona els sous dels seus empleats amb la seva pròpia tresoreria. Amb motiu de la intervenció financera, la interventora ha hagut de fer arribar al Ministeri un justificant per certificar que la despesa no té res a veure amb el referèndum.

L'import de la partida ascendeix als 390 milions d'euros i inclou la nòmina dels empleats públics de l'administració, a més de la dels mestres de la pública i la concertada i el personal de l'Institut Català de la Salut i el Servei Català de la Salut. D'altra banda, la previsió és que els treballadors de les empreses públiques cobrin la setmana vinent.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.