directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 20:02 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Barcelonès doble fletxa Dissabte, 9 de desembre de 2017 11:57 h

L'Ajuntament de Barcelona comença les obres per remodelar l'interior d'illa Jardins de Maria Mercè Marçal

Els treballs s'allargaran fins a l'agost del 2018 i suposen una inversió d'un milió d'euros

ACN Barcelona.-L'Ajuntament de Barcelona comença la setmana que ve les obres de remodelació de l'interior d'illa Jardins de Maria Mercè Marçal, ubicat a l'illa que conformen els carrers de Provença, Viladomat, Rosselló i Comte Borrell, al barri de la Nova Esquerra de l'Eixample. L'execució del projecte de remodelació té una durada prevista de vuit mesos, de manera que cap a l'agost de 2018 es tornarà a obrir al públic aquest espai verd. La remodelació servirà per renovar i guanyar espai útil a l'interior d'illa amb canvis en l'àrea de jocs infantils, el paviment, la vegetació i una zona d'horts. La inversió prevista és d' 1.096.081 euros.

Segons un comunicat de l'Ajuntament, el projecte preveu millorar la superfície d'ombra d'aquest jardí, amb la col·locació d'una pèrgola de petits tubulars metàl·lics amb vegetació enfiladissa per recobrir-la. Es preveu també millorar l'àrea de jocs infantils, que s'ubicarà en una zona més visible. S'hi col·locarà un paviment de cautxú i nous jocs per a infants d'alçada baixa. El projecte incorpora vegetació arbustiva, sense arrels profundes, en tot l'àmbit. En concret, es plantarà verd arbustiu entapissant en unes jardineres perimetrals, i a la pèrgolaLa distribució dels espais dels jardins proposats amb la remodelació compta amb una zona àmplia polivalent, l'espai de jocs infantils, una zona d'horts urbans i zones d'estada a l'ombra i al sol. Finalment es preveu la instal·lació d'altres elements de mobiliari urbà com bancs i cadires, i bancs integrats en les jardineres, així com papereres. La millora també preveu realitzar les actuacions d'impermeabilització, per evitar les filtracions d'aigua que actualment es produeixen al poliesportiu i a la piscina de l'escola IPSI, situats sota els jardins. S'instal·larà un paviment amb acabat ceràmic de peça petita que recorda la imatge tradicional pròpia dels terrats dels interiors d'illa de la ciutat de Barcelona.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.