directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 09:05 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Berguedà doble fletxa Dijous, 14 de desembre de 2017 15:53 h

El PP demana a la Junta Electoral de Zona de Berga que es retirin els "símbols polítics" dels edificis públics

Els populars al·leguen en el seu escrit que si es mantenen aquests elements s'estaria "vulnerant la neutralitat política"

ACN Berga.-El PP ha demanat a la Junta Electoral de Zona de Berga que prohibeixi la col·locació de "pancartes i símbols a les façanes dels edificis municipals i als seus voltants durant el període electoral", ja que, segons l'escrit que han fet públic "vulnera" diferents articles de la LOREG. També demanen que s'insti als Ajuntaments berguedans a "retirar els elements de les façanes dels edificis municipals i els elements de la via pública que es trobin al voltant dels col·legis electorals" perquè "afavoreixen una opció que es presenta a les eleccions en detriment del principi de neutralitat política que s'ha d'exigir a qualsevol institució". El requeriment, signat pel president dels populars al Berguedà, Juan Antonio López Noguera, considera que si es mantenen aquests elements durant el període electoral "s'estaria vulnerant la neutralitat política".

Un dels ajuntaments que llueix l'estelada al pal del balcó de l'edifici consistorial és el de Berga. Precisament el mes de març passat es va arxivar la causa oberta contra l'alcaldessa de Berga, Montse Venturós, per no haver despenjat l'estelada durant períodes electorals. A la façana del consistori també hi ha penjat el marcador electrònic que es va col·locar per fer el compte enrere del referèndum de l'1-O.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.