directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 05:31 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dilluns, 15 de gener de 2018 20:20 h

Foment preveu invertir prop de 300 milions d'euros en el condicionament d'un tram de 40 quilòmetres de l'N-230

L'obra discorrerà entre la localitat aragonesa de Sopeira i la boca sud del nou túnel de Vielha

ACN Barcelona.-El Ministeri de Foment ha incoat aquest dilluns l'expedient d'informació pública d'una obra de condicionament d'un tram de 40 quilòmetres de la carretera N-230 que tindrà un cost de prop de 300 milions d'euros. En concret, el tram va del municipi aragonès de Sopeira, a la província d'Osca, fins a la boca sud del nou túnel de Vielha. L'expedient inclou dues alternatives, que preveuen la construcció de trams amb carrils addicionals per a vehicles lents, aparcament d'emergència per a vehicles pesants i àrees de descans, entre d'altres. La preseleccionada preveu una obra de 40.205 metres de longitud, dels quals un 14% discorren en túnel i un 7% en viaducte.

La documentació de l'estudi informatiu i l'estudi d'impacte ambiental podrà ser consultada a la Demarcació de Carreteres de l'Estat a Catalunya a Barcelona; a la Unitat de Carreteres de l'Estat a Lleida, i a les corporacions locals afectades de Sopeira, Bonansa, el Pont de Suert, Vilaller, Montanuy, Vielha e Mijaran i Tremp. També es poden consultar al web del Ministeri de Foment.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.