directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 17:59 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Gironès doble fletxa Dilluns, 15 de gener de 2018 22:34 h

El ple de Girona rebutja aplicar una moratòria de llicències per a nous habitatges d'ús turístic a la ciutat

L'alcaldessa assegura que la mesura "no té sentit" i seria "precipitada" quan s'està enllestint la redacció del Pla Estratègic de Turisme

ACN Girona.-L'Ajuntament de Girona ha rebutjat aplicar una moratòria de llicències per a nous habitatges d'ús turístic a la ciutat. Aquesta era la mesura més immediata que proposava una moció que la plataforma ciutadana '+ Barri - Pisos Turístics' ha portat al ple municipal d'aquest gener. El text només ha rebut el suport dels regidors d'ERC i de la CUP. El PSC s'ha abstingut i tant l'equip de govern com Cs i el PP hi han votat en contra. La tinenta d'alcaldia de Turisme i Promoció Econòmica, Glòria Plana, ha subratllat que els 584 habitatges d'ús turístic que hi ha actualment a la ciutat –més de la meitat, al Barri Vell- són una xifra "sostinguda" que permet "complementar" l'oferta hotelera. Plana també ha dit que "ara no" toca aprovar una moratòria de llicències per a aquests habitatges, quan s'està enllestint la redacció del Pla Estratègic de Turisme. L'alcaldessa, Marta Madrenas, hi ha afegit que la mesura "no té sentit" i seria "precipitada", cosa que ha fet enutjar els membres de la plataforma, que han abandonat el ple just abans que es votés la moció.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.