directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 19:27 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dimarts, 16 de gener de 2018 13:37 h

El moviment Tabàrnia es presenta públicament i nomena el director teatral Albert Boadella 'president a l'exili'

El defineix com un territori "on es pot riure amb llibertat, de tot i de tots sense ser perseguit com a traïdor"

ACN Barcelona.-El moviment Tabàrnia s'ha presentat públicament aquest dimarts com a aglutinador d'aquells ciutadans contraris a la independència i que "des de fa anys ha desconnectat mentalment de la Catalunya institucional", en paraules del seu portaveu, Jaume Vives. La plataforma ha nomenat el director teatral Albert Boadella 'president a l'exili', que en un vídeo ha criticat els independentistes "perquè no els importa portar-nos a la ruïna absoluta". "Afortunadament, la Moreneta ens ha il·luminat i els ciutadans de Tabàrnia han iniciat el renaixement del sentit comú", ha assenyalat el director teatral, que ha definit l'àmbit geogràfic de Tabàrnia (comarques de Tarragona i Barcelona on no va guanyar l'independentisme el 21-D), com un territori "on es pot riure amb llibertat, de tot i tots sense ser perseguit com a traïdor". "Visca Tabàrnia, que és el mateix que dir Visca España", ha exclamat.

Tabàrnia també s'ha definit com la "suma de plataformes digitals, xarxes socials i webs promogudes per ciutadans catalans que no volen viure en un lloc on els governants no respectin a tothom, vulnerin les lleis i fomentin la confrontació". En la seva intervenció, Boadella ha afirmat que "els trinxeraires que ho trinxen tot, han trinxat Catalunya, pretenen trinxar tot Espanya i també Europa si poden". "Ja han trinxat, famílies, amistats i negocis i no els importa conduir-nos a la ruïna més absoluta", ha indicat.D'altra banda, els impulsors de la plataforma han assegurat que no es volen convertir en partit polític però que tenen la intenció de mobilitzar-se "si els líders separatistes des de la minoria social pretenen tornar a declarar la independència de Catalunya".L'acte de presentació s'ha celebrat al Col·legi de Periodistes i ha comptat amb la presència de diverses plataformes cíviques.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.