directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 16:24 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Segrià doble fletxa Dimarts, 16 de gener de 2018 20:58 h

Un miler de persones reclamen a Lleida l'alliberament dels 'Jordis' tres mesos després del seu empresonament

La plaça Paeria torna a omplir-se de persones amb llaços grocs i cartells i vestimentes d'aquest color exigint la llibertat dels "presos polítics"

ACN Lleida.-Un miler de persones s'ha concentrat aquest vespre a la plaça Paeria de Lleida per tornar a exigir la posada en llibertat del president d'Òmnium Cultural, Jordi Cuixart, i del fins fa poc president de l'ANC i diputat electe al Parlament per JxCAT, Jordi Sànchez, així com també d'Oriol Junqueras i Joaquim Forn. La mobilització s'ha dut a terme el dia en què es compleixen tres mesos que Cuixart i Sànchez fossin empresonats de forma preventiva a Soto del Real acusats d'un presumpte delicte de sedició. Des de l'inici de l'acte i durant uns deu minuts, els assistents, la majoria lluint llaços grocs i cartells i vestimentes del mateix color, han deixat anar crits de 'llibertat' que només s'han vist interromputs per la lectura del manifest, que ha anat a càrrec de la coordinadora de l'ANC a Lleida, Rosa Burrell, i de la presidenta d'Òmnium Lleida-Ponent, Montserrat Torres. La concentració ha finalitzat amb el cant dels Segadors.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.