directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 08:34 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dimecres, 17 de gener de 2018 21:16 h

El PP lamenta la "mesquinesa" de Rivera per no cedir-los un diputat per tenir grup propi al Parlament

Rafael Hernando demana al líder de Ciutadans "intel·ligència" perquè els independentistes no tinguin majoria a les comissions

ACN Madrid.-El portaveu del Grup Parlamentari Popular al Congrés dels Diputats, Rafael Hernando, ha lamentat aquest dimecres la "mesquinesa" del president de Ciutadans, Albert Rivera, per no cedir-los un diputat per tenir grup propi al Parlament. Hernando ha recordat a Rivera que el PP va ser "generós" amb el seu partit en el seu moment, i que això li va permetre obtenir la vicepresidència primera del Congrés. A banda li ha demanat "no un acte de cortesia parlamentària" sinó "d'intel·ligència", perquè el fet que el PP tingués un grup propi al Parlament evitaria que els independentistes tinguessin majoria a les comissions.

El president del PP a Catalunya, Xavier Garcia Albiol, s'ha pronunciat a través de Twitter en el mateix sentit, quan ha recordat a Rivera que no necessiten el suport de Ciutadans per tenir subgrup parlamentari, que ja tenen "per llei", sinó per tenir grup parlamentari. "En cas contrari, els independentismes tindran majoria absoluta a totes les comissions", ha advertit.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.