directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 14:29 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dimecres, 17 de gener de 2018 22:35 h

L'entorn de Puigdemont afirma que tornaria si el govern espanyol li garantís que no l'arrestaria

El seu director de comunicacions internacionals, Joan Maria Piqué, veu "perfectament possible" que governi des de Brussel·les

ACN Barcelona.-L'entorn de Carles Puigdemont afirma que el president cessat pel govern espanyol tornaria a Catalunya si l'executiu comanat per Mariano Rajoy li garantís que no l'arrestaria. Ho ha dit el director de comunicacions internacionals de Puigdemont, Joan Maria Piqué, en una entrevista a la BBC, després de recordar que el president cessat ja ha fet front a la justícia, perquè quan va anar a Brussel·les no hi havia càrrecs contra ell i de seguida que n'hi va haver es va presentar davant dels jutjats belgues. A banda, Piqué ha afirmat que, en cas de ser investit, Puigdemont podria governar des de Brussel·les. Ho ha considerat "perfectament possible" en ple segle XXI, i ha recordat que, per exemple, el president dels Estats Units utilitza Twitter com a font principal d'interacció als EUA.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.