directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 23 d'abril de 2024 16:28 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dijous, 18 de gener de 2018 09:20 h

Arrimadas diu que el president ha d'estar "lliure de causes judicials" i que "tothom sap" que Puigdemont no ho pot ser

La líder de Cs a Catalunya diu que no ha renunciat a presidir Catalunya sinó que la llei electoral i la negativa de CatECP no ho fan viable

ACN Barcelona.-La presidenta del grup parlamentari de Cs, Inés Arrimadas, ha defensat que el futur president de la Generalitat ha d'estar "lliure de causes judicials" i per això ha descartat que ni el candidat de Junts per Catalunya (JxCAT), Carles Puigdemont, ni el d'ERC, Oriol Junqueras, ho puguin ser. En declaracions a TV3, ha afegit que "tothom sap" que Puigdemont sap que no ho pot ser, fins i tot ell mateix. "Ells ho saben, estan fent un discurs en públic que en privat no poden mantenir", ha declarat. Arrimadas ha defensat que a Catalunya "hi ha molta gent preparada per presidir la Generalitat" i s'ha mostrat convençuda que quan passin els dies "es veurà que s'ha de buscar una altra solució" que no passi ni per Puigdemont ni per Junqueras. En aquest sentit, ha dit que no és que ella hagi renunciat a ser la futura presidenta, després d'haver guanyat els comicis del 21-D, sinó que la llei electoral "injusta" i la negativa de Catalunya en Comú – Podem no li ho permeten.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.