directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 19:26 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Barcelonès doble fletxa Dijous, 18 de gener de 2018 10:10 h

La Guàrdia Urbana de Barcelona adquirirà 145 vehicles híbrids el maig

Amb les noves incorporacions, aquest model de combustió representarà el 29% de la flota automobilística del cos policial

ACN Barcelona.-La Guàrdia Urbana de Barcelona adquirirà 145 vehicles híbrids el proper mes de maig, tal com es va acordar a la Comissió de Presidència, Drets de Ciutadania, Participació i Seguretat i Mobilitat. La Guàrdia Urbana disposa actualment de nou vehicles híbrids d'una flota de 526 i, amb les noves incorporacions, aquest model de combustió representarà el 29% del total. A més, els nous vehicles substituiran la pràctica totalitat dels actuals turismes patrulla de combustió per aquest model híbrid. L'objectiu és fer més sostenible la mobilitat dels agents i aconseguir millores mediambientals significatives amb l'estalvi de combustible fòssil. En el cas dels vehicles híbrids, s'estalviaran 608 euros per vehicle a l'any en combustible. La previsió és que el 2019 la flota automobilística de la Guàrdia Urbana de Barcelona estigui formada per 300 vehicles híbrids o elèctrics i 200 de combustió.

En aquesta línia la Guàrdia Urbana ja va incorporar el passat mes de juliol 30 escúters elèctriques. La flota d’aquest tipus de vehicles va passar de 32 a 61, gairebé el 26% del total. També es preveu que al llarg d'aquest any se substitueixin set motocicletes de trail de benzina per elèctriques. La intenció és renovar progressivament tota la flota d'escúters de benzina de la Guàrdia Urbana per elèctriques. L'Ajuntament de Barcelona vol avançar cap a una mobilitat més sostenible i fomentar l'ús de vehicles híbrids i elèctrics, que permeten reduir les emissions de contaminants locals, les emissions de CO2, el soroll i el consum energètic.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.