directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 09:39 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Gironès doble fletxa Dijous, 18 de gener de 2018 11:47 h

Narcís Fajula serà el nou alcalde de Sarrià de Ter en substitució de Roger Torrent

El canvi es farà efectiu en un ple extraordinari que se celebrarà aquest divendres al vespre

ACN Sarrià de Ter.-El primer tinent d'alcalde de Sarrià de Ter (Gironès), Narcís Fajula, es convertirà en el nou alcalde del municipi en substitució de Roger Torrent, escollit president del Parlament de Catalunya. ERC ha confirmat el canvi en un comunicat on ha anunciat que el nomenament es farà efectiu en un ple extraordinari que se celebrarà aquest divendres a dos quarts de nou del vespre. Fajula, que també és regidor de Serveis Públics, Seguretat Ciutadana i Protecció Civil, ha assegurat que "personalment representa un gran honor i un immens orgull ser escollit alcalde del municipi que em va veure néixer i on he viscut tota la meva vida". En aquest sentit, ha afirmat que seguirà treballant "com fins ara" i que continuarà "la feina per millorar Sarrià de Ter i la qualitat de vida dels nostres veïns i veïnes". Fajula també ha elogiat la tasca de Torrent assegurant que seguiran el model que els ha "ensenyat". "Per nosaltres és i serà sempre un referent", ha remarcat.

Fajula va néixer al municipi l'any 1976 i és llicenciat en Publictat i Relacions Públiques i graduat en Comunicació i Relacions Públiques per la UdG. A banda dels càrrecs municipals, també va ser president de la secció local d'ERC entre el 2011 i el 2015 i coordinador de l'ANC a Sarrià entre els anys 2012 i 2013.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.