directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 10:58 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Pla de l'Estany doble fletxa Dijous, 18 de gener de 2018 21:28 h

Un centenar de persones protesten davant d'Aigües de Banyoles contra el nomenament de Santi Vila com a director general

El CDR del Pla de l'Estany ha convocat la concentració per denunciar el que consideren un cas de "portes giratòries" entre ex-alts càrrecs de l'administració i l'empresa privada

ACN Banyoles.-Un centenar de persones s'han concentrat a les vuit del vespre davant de la seu de l'empresa Aigües de Banyoles a la capital del Pla de l'Estany per protestar contra el recent nomenament de l'exconseller Santi Vila com a director general. L'ha convocat el Comitè de Defensa de la República (CDR) del Pla de l'Estany per denunciar el que consideren un "exemple clar del mecanisme de portes giratòries entre ex-alts càrrecs de l’administració i l'empresa privada". Per altra banda, també critiquen que el nomenament del que va ser alcalde de Figueres s'hagi produït un dia després que finalitzés el termini establert de dos anys del règim d'incompatibilitats per a alts càrrecs que estan al servei de la Generalitat. Durant l'acte, també han llegit un manifest que portava per lema "Per una República amb les aigües clares, prou portes giratòries". Entre els assistents, hi havia membres de la CUP de Banyoles, un partit que també ha criticat el seu fitxatge a l'empresa privada.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.