directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 19:04 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dimarts, 23 de gener de 2018 14:27 h

El PSPV assenyala que sense sentència ferma no pot excloure dels concursos públics les empreses del 'cas Gürtel'

Els socialistes valencians responen a Podem que podrien incórrer en delictes de prevaricació

ACN València .-El portaveu del PSPV-PSOE, Jorge Rodríguez, ha assenyalat aquest dimarts que mentre no hi hagi una sentència ferma el govern valencià no pot excloure dels concursos públics les empreses que han reconegut davant l'Audiència Nacional que han finançat campanyes electorals del PP a través de pagaments irregulars a la trama 'Gürtel'. En roda de premsa, Rodríguez ha recordat a Podem que si es fes abans d'una sentència ferma es podria estar incorrent en un delicte de prevaricació. El portaveu dels socialistes s'ha referit així a la proposta del partit dels cercles de revisar tots els contractes públics amb aquestes empreses.

"Em sorprèn que la proposta vingui de Podem però també que la senyora Bonig (portaveu del PP valencià) la vegi de bon grat i l'única explicació que veig és que en el seu ADN estigui incomplir la llei", ha dit Rodríguez. En aquest sentit, el també president de la Diputació de València ha dit que tant el PP com Podem "estan parlant d'una cosa que saben que legalment no té cabuda i que si estigués en les nostres mans ho faríem".



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.