directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 19:33 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Gironès doble fletxa Divendres, 9 de febrer de 2018 20:09 h

200 veïns es concentren davant el CAP de Taialà per protestar contra el tancament de les urgències en caps de setmana

Critiquen que el Güell es "massifiqui" i exigeixen a l'alcaldessa que s'impliqui més per "defensar" la continuïtat del servei

ACN Girona.-Uns 200 veïns s'han concentrat aquest divendres al vespre davant el CAP de Taialà per protestar contra el tancament de les urgències en caps de setmana i festius. La mesura entrarà en vigor demà mateix, i tots aquells qui necessitin anar al metge hauran d'anar fins al Güell. Els veïns han criticat que es vulgui "massificar" aquest darrer centre i que els barris de l'Esquerra del Ter deixin de tenir un servei que consideren "bàsic", perquè cada cap de setmana el CAP atenia unes 25 persones (entre cures, urgències i atencions domiciliàries). Durant la protesta, han llegit un manifest on critiquen que l'alcaldessa no hagi fet prou per "defensar" que el CAP continuï obert. Per això, li exigeixen que s'impliqui més i li retreuen que els hagi tractat de "ximples" al·legant que el 155 impedia que pogués tenir cap interlocutor polític amb qui parlar-ne. El regidor de barri, Joan Alcalà, que ha rebut una escridassada dels veïns quan ha volgut parlar, els ha assegurat que l'Ajuntament s'oposa al tancament del CAP de Taialà i que farà seguiment de la mesura perquè, si no és efectiva, es pugui revertir.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.