directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 18 d'abril de 2024 19:46 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Vallès Occidental doble fletxa Dimarts, 13 de febrer de 2018 18:13 h

Denunciat un conductor que va donar positiu d'alcohol després de provocar un accident amb una ferida lleu a Sant Celoni

Els fets van tenir lloc diumenge i el mateix dia es van denunciar dos conductors més també per alcoholèmia

ACN Barcelona.-Els Mossos d'Esquadra van denunciar penalment diumenge passat el conductor d'un vehicle que, segons la policia, va provocar un accident per encalçament a la carretera C-35, en terme municipal de Sant Celoni (Vallès Oriental). L'home va ser sotmès a la prova d'alcoholèmia i va donar una taxa d'1,07 mil·ligrams d'alcohol per litre d'aire expirat. L'ocupant del vehicle encalçat, que va resultar ferida lleu, va ser traslladada a l'hospital, d'on va ser donada d'alta a les poques hores.

La mateixa tarda el conductor d'un camió de 40 tones i de nacionalitat romanesa va ser denunciat, mentre conduïa per la C-17 al terme municipal de Parets del Vallès (Vallès Oriental), per conducció negligent. També va donar positiu en la prova d'alcoholèmia amb una taxa penal de 0,87 mil·ligrams d'alcohol per litre d'aire expirat. Finalment, el matí del mateix diumenge un altre conductor va donar positiu amb una taxa penal de 0,74 mil·ligrams d'alcohol per litre d'aire expirat en un macrocontrol de drogoalcoholèmia englobat en el dispositiu per carnestoltes a Viladecavalls (Vallès Occidental). Els Mossos d'Esquadra subratllen que en els tres casos els conductors triplicaven la taxa màxima d'alcoholèmia permesa.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.