directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 08:48 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dimarts, 13 de febrer de 2018 19:25 h

Julià Álvaro dimiteix de coportaveu de Compromís després de ser cessat com secretari autonòmic valencià de Medi Ambient

La comissió executiva de VerdsEquo nomena el regidor de Mobilitat de l'Ajuntament de València Giuseppe Grezzi nou representant

ACN València .-L'exsecretari autonòmic de Medi Ambient i Canvi Climàtic de la Generalitat Valenciana Julià Àlvaro (del partit VerdsEquo) ha presentat la seva dimissió com a coportaveu de la coalició Compromís 11 dies després de ser cessat del seu càrrec a causa de les seves diferències amb la consellera, Elena Cebrián. La decisió, confirmada per fonts de Compromís, es produeix després l'Assemblea General de Verds-Equo del País Valencià aprovés dissabte amb un 71% dels vots la resolució política 'Ecologia política per davant de tot' en què manifesta el suport al substitut d'Álvaro al capdavant de la secretaria de Medi Ambient, Fran Quesada (del mateix partit). Aquesta resolució defensa la continuïtat de l'ecologisme dins del pacte de govern valencià i remarca que Compromís ha estat l'instrument que ha propiciat que per primera vegada un partit ecologista tingués l'oportunitat de dur a terme polítiques verdes des del govern de la Generalitat Valenciana.

Segons que han confirmat fonts de Compromís, la comissió executiva de VerdsEquo ha nomenat el regidor de Mobilitat de l'Ajuntament de València Giuseppe Grezzi nou coportaveu de Compromís. La decisió haurà de ser ratificada en la pròxima reunió de la Mesa de País de l'organització. A través d'un comunicat VerdsEquo han agraït a Julià Álvaro la seva magnífica tasca com a representant de l'organització en Compromís.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.