directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 24 d'abril de 2024 03:05 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Garraf doble fletxa Dimarts, 13 de febrer de 2018 22:55 h

Sitges crema els últims cartutxos del Carnaval amb una gèlida i multitudinària Rua de l'Extermini

Més de 2.200 participants repartits en 44 carrosses omplen els carrers de música i color en la segona i última gran desfilada

ACN Sitges.-Sitges ha quedat aquest dimarts a la nit eclipsat per la música, la llum i els colors de la multitudinària Rua de l'Extermini, marcada per un fred intens. Un total de 44 carrosses i més de 2.200 participants han recorregut els principals carrers del municipi amb un espectacle que un any més ha atret milers de visitants d'arreu de Catalunya. Les plomes, els lluentons i les coreografies mil•limètricament assajades han tornat a convertir-se en la postal de la segona i última gran rua del Carnaval. Tampoc han faltat les carrosses més desenfadades i satíriques, icones del que es coneix com a 'fardo' sitgetà. Amb la rua d'aquesta nit, el municipi comença a acomiadar-se de set dies ininterromputs de bogeria, que tindran el seu punt final demà dimecres amb l'enterrament de Sa Majestat Carnestoltes i l'arribada de la Senyora Quaresma.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.