directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 09:24 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Barcelonès doble fletxa Dimecres, 14 de febrer de 2018 21:12 h

Ocupen pisos d'un edifici de l'Ajuntament al barri del Raval

La Guàrdia Urbana controla que no entri més gent de la que ja ho ha fet en un immoble que estava pendent d'adjudicació

ACN Barcelona.-Un nombre indeterminat de persones ha ocupat diversos pisos d'un edifici propietat de l'Ajuntament de Barcelona al número 1 del carrer Sant Ramon, al barri del Raval, segons ha avançat 'El Periódico' i han confirmat fonts del consistori. L'Ajuntament ha tingut coneixement de l'ocupació aquest dimecres a la tarda, i ha organitzat un dispositiu de la Guàrdia Urbana per evitar que entri a l'edifici més gent de la que ho ha fet fins ara. De moment des de l'Ajuntament no se sap amb certesa el nombre de gent que hi ha dins l'edifici, els pisos del qual són de lloguer social i havien de ser adjudicats properament. De moment no s'ha efectuat cap tipus de desallotjament.

L'actuació de la Guàrdia Urbana ha coincidit amb un acte de protesta dels veïns del Raval contra els narcopisos al barri, en un 'narcotour' que ha portat una cinquantena de periodistes per alguns dels immobles que utilitzen venedors i consumidors d'estupefaents.En les darreres setmanes representants de les formacions polítiques a la ciutat també han conegut la situació dels narcopisos en recorreguts similars, però els veïns lamenten que l'executiu de Colau encara no els ha respost.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.