directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 06:27 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Diumenge, 25 de febrer de 2018 20:27 h

Samsung presenta a Barcelona el Galaxy S9 que "revoluciona i reimagina" la càmera del mòbil

El dispositiu incorpora una obertura de diafragma variable, intel·ligència artificial, permet fer vídeos a càmera molt lenta i crear 'emojis' personalitzats a partir de les nostres expressions facials

ACN Barcelona.-Samsung ha presentat un any més a Barcelona els seus nous models de telèfon mòbil Galaxy S9 i S9 plus en la vigília de la inauguració del Mobile World Congress (MWC). El Galaxy S9 té com a principal novetat en relació al seu predecessor que "revoluciona i reimagina" la càmera del mòbil. El dispositiu té una obertura de diafragma variable (canvia de f1.5 a f2.4 en funció de la llum), permet fer vídeos a càmera molt lenta (960 'frames' per segon) i crear 'emojis' personalitzats a partir de les nostres expressions facials. A més, el nou Samsung incorpora intel·ligència artificial: Tradueix automàticament al nostre idioma texts als quals acabem de fer una fotografia o dóna informació nutricional dels aliments als quals enfoquem a través de la càmera, entre d'altres. En relació al disseny, és molt similar al de l'S8 i estarà disponible a partir del 16 de març en negre, blau i violeta. La companyia sud-coreana ha fet la presentació en un acte multitudinari aquest diumenge a la tarda amb els màxims responsables de Samsung al recinte de Montjuïc de la Fira de Barcelona.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.