directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 03:58 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Osona doble fletxa Dimecres, 14 de març de 2018 15:46 h

Raynald Colom, Marc Vernis Trio, BUG i una Big Band seran a la festa del 20è aniversari del Festival de Jazz de Vic

El certamen arrencarà el proper 3 de maig i s'allargarà fins el dia 20

ACN Vic.-El Festival de Jazz de Vic ha avançat aquest dimecres les activitats que s'han programat per celebrar l'aniversari de dues dècades dedicades a aquest estil musical. El proper 6 de maig el festival proposa una festa gratuïta amb els concerts de BUG (D.O), Marc Vernis Trio, Raynald Colom i la Big Band 20è aniversari, en una jornada que comptarà també amb un dinar popular a la plaça del Carbó. Una altra de les activitats per celebrar el 20è aniversari és l'exposició 'C.A.P Jazz', que es podrà veure a partir del 27 d'abril al Centre d'Arts Contemporànies de Vic. Es tracta d'una mostra dinàmica, en què a més de poder veure els cartells de les edicions anteriors, el visitant podrà participar en diferents proves i treure's el certificat que l'acreditarà com a "apte per al Festival de Jazz".

A l'espera de la presentació oficial de tota la programació, el festival ha avançat aquest dimecres les activitats que s'han programat per celebrar les dues dècades dedicades al jazz. Amb tot, a través d'un comunicat, l'organització ha explicat que enguany s'ha volgut fer "un pas endavant" i proposar una selecció d'artistes i formacions que "arrisquen" i busquen noves vies musicals encara més innovadores, combinant-ho amb grans músics consolidats i que ja han passat pel festival en altres ocasions. D'aquesta manera i mantenint la línia d'edicions anteriors, el cartell d'enguany abraçarà una gran oferta musical "tant a nivell de qualitat com a nivell experimental". D'altra banda, un dels canvis visibles de la nova edició serà el nou patrocinador del festival, Cervezas Alhambra.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.