directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 18 d'abril de 2024 18:48 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dilluns, 16 d'abril de 2018 20:13 h

Atlantia vendrà el 29,9% de Cellnex als Benetton si prospera l'OPA d'Abertis

El vehicle inversor de la família, propietària de la gestora d'infraestructures, ofereix 21,50 euros per cada títol de la filial de la catalana

ACN Barcelona.-La companyia italiana Atlantia vendrà el 29,9% de Cellnex -filial d'Abertis- a la firma Edizione, el grup inversor de la família Benetton –propietària alhora d'Atlantia- sempre i quan prosperi l'OPA conjunta que aquesta firma i la madrilenya ACS han plantejat sobre Abertis. El preu que s'ha posat a cada títol de Cellnex Telecom és de 21,50 euros, fet que dona un valor a l'operació de 1,489 milions d'euros.

Com a part de la transacció, Edizione atorgarà a Atlantia el dret de coinvertir a Cellnex, comprant fins a un 20% de la participació dins dels 2 anys d'execució de la venda. També li atorgarà un "dret de primera oferta" i un "dret preferent" en cas que Edizione volgués vendre tota o part de la participació dins dels 7 anys posteriors a l'execució.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.