directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 12:52 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Barcelonès doble fletxa Dijous, 19 d'abril de 2018 22:26 h

El PSC critica que Colau hagi "dinamitat" els ponts de diàleg amb el sector turístic de Barcelona

El partit demana a l'alcaldessa una "defensa" del model de col·laboració público-privada

ACN Barcelona.-La portaveu adjunta del PSC a l'Ajuntament de Barcelona, Montserrat Ballarín, ha criticat aquest dijous que l'alcaldessa de la ciutat, Ada Colau, hagi "dinamitat" els ponts de diàleg amb el sector turístic de Barcelona. En el marc de la segona sessió de la Comissió no permanent d'estudi de la situació econòmica a Barcelona, impulsada a iniciativa del grup municipal socialista, Ballarín ha criticat la gestió del govern de Colau perquè, segons ha dit, s'ha convertit en un "obstacle" per a l'economia, i ha contribuït a generar "prejudicis i estigma" damunt del sector. D'altra banda, la regidora ha defensat que Barcelona gestioni el 100% de la taxa turística, que es destinin més recursos de l'Impost sobre Estances en Establiments Turístics (IEET) a la cultura i que s'impulsi el segell per identificar les accions finançades amb aquest model com una forma de marcar un caire positiu al turisme.

La socialista també ha reclamat una regulació "correcta", amb proporcionalitat i "sense abusos" per aconseguir una bona relació entre els veïns i els turistes i poder evitar els actes incívics contra hotels i el bus turístic.En aquest sentit, la regidora ha demanat si l'Ajuntament es manté com a acusació particular en el cas de l'atac al bus turístic l'agost de l'any passat.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.