directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 16 d'abril de 2024 21:20 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Divendres, 20 d'abril de 2018 07:44 h

ETA demana perdó a les víctimes i reconeix el dany causat

En un comunicat enviat als diaris Gara i Berria, l'organització terrorista es compromet a la “superació definitiva del conflicte”

ACN Barcelona.-ETA demana perdó a les víctimes del “llarg període de lluita armada” poques setmanes abans que anunciï la seva dissolució prevista per al primer cap de setmana de maig. “Volem mostrar respecte als morts, als ferits i a les víctimes que ha causat ETA, en la mesura que han resultat damnificats pel conflicte. Ho sentim de veritat. A aquestes persones i les seves famílies els hi demanem perdó. Aquestes paraules no solucionen el que ha passat, ni mitigaran tant de dolor”, asseguren en un comunicat que han enviat aquesta matinada als diaris Gara i Berria. En l’escrit amb data de 8 d’abril, l’organització també es compromet a la “superació definitiva de les conseqüències del conflicte i a la no repetició”.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.