directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 17:13 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Garraf doble fletxa Divendres, 20 d'abril de 2018 14:05 h

Vilanova inaugura un espai bibliogràfic amb el llegat de Pere Tàpias coincidint amb el primer aniversari de la seva mort

La Biblioteca Joan Oliva posa a disposició del públic més de 350 documents i objectes personals cedits per la família

ACN Vilanova i la Geltrú.-Vilanova i la Geltrú estrena aquest divendres l’’Espai Pere Tàpias’ a la Biblioteca Joan Oliva, on s’hi reuneix bona part del seu llegat cultural i bibliogràfic, que ara la família ha cedit a l’Ajuntament. A tocar de diumenge, quan farà un any de la mort de Joan Colell, conegut arreu com a Pere Tàpias, la ciutat donarà aquest vespre per inaugurat aquest nou racó amb l’objectiu de “fer visible” tot l’arxiu cultural que el popular músic i gastrònom guardava a casa. Així ho ha destacat a l’ACN la directora de la Biblioteca Joan Oliva, Teresa Forcadell, que ha recordat que Tàpias era “una persona molt estimada, volguda i respectada” a tot Vilanova. En conjunt, s’hi poden trobar més de 350 documents entorn la música, la poesia i la gastronomia, així com també la guitarra i la gorra negra que el caracteritzaven.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.